burkolat Marca_Corona_Externo

Published on március 5th, 2013 | by guruadmin

0

Jön a tavasz, burkoljuk a teraszt! ☺

Marca Corona Stoneline IvoryHa kültérre megyünk, rögtön felmerül a kérdés: milyen típusú termékkel burkoljuk le a ház kültéri elemeit, a teraszt és egyéb járófelületeket? Ami biztosan nem kérdés, hogy kizárólag fagyálló  burkolatokat használhatunk, de emellett fontos elemi kérdés a csúszásmentesség (bővebben itt: csempe szótár 2.).Marca_Corona_Externo

A cél az, hogy eső vagy fagy idején se essünk hanyatt ahogy kilépünk a házból, viszont a ház asszonya/hölgye/lánya se kapjon kisebb szívinfarktust amikor takarítania kell a felületet. Namost ha egy egyszerű korund szórt burkolatot használunk, akkor bizony felmosórongy szaggató élmény lesz a takarítás, :) ezért érdemes olyan burkolatokat keresnünk, amely a lap struktúrájából adódóan is megfelel az elvárt csúszásmentességi fokozatnak. Így mindenki nyer: nem csúszunk el, és tisztán tartani is sokkal-sokkal könnyebb a felületet.

A képeken néhány javasolt termék, ami nem csak szép de a csúszásmentességgel biztosan nem lesz probléma, és még a felmosó rongy is egyben marad. :)

Marca_Corona_Atelier_Beige


About the AuthorBack to Top ↑
  • Akik szeretnek minket :)