szaniter Marmorin_pia

Published on április 5th, 2013 | by guruadmin

0

A műmárvány

A csempe vásárlása után azért másra is szükség van a fürdőszobába.

Ha valaki szeretne szanitereket választani a fürdőszobájába, akkor hatalmas kínálattal találkozik. Rengetek kerámiából gyártott termék közül választhat. A kerámia szaniterek nagy múltra tekintenek vissza.

Van azonban egy feltörekvő új versenyző az alapanyagok területén, és ez a műmárvány.

marmorin_wega

Marmorin

Ennek az új alapanyagnak nagy a keménysége. A gyártási folyamat során a kerámiával ellentétben nem kell égetni, így nagyon pontos formákat, éleket lehet vele létrehozni, mert a gyártási folyamat során az égetés miatti zsugorodással nem kell számolni. A felülete javítható, polírozható, így sérülés esetén könnyebben kezelhető egy esetleges hiba.

Ha valakinek arra van igénye, akkor viszonylag kezelhető áron akár olyan mosdója is lehet egy vásárlónak, amelyből egyetlen egy létezik, és az Ő otthonában található.

Az alapanyagból mosdók, kádak és zuhanytálcák egyaránt készülnek.

Hazánkban ilyen termékek például a Marmorin gyártótermékei.

A Marmroin gyártóról néhány szóban:

Marmorin_pia

Marmorin

Először a műmárvány mosdók, majd a konyhai mosogatókat és végül a zuhanytálcákat, kádakat kezdték gyártani, amelyek megfelelnek  a nyugat-európai vásárlók igényeinek. A 80-as és a 90-es évek során csaknem a teljes gyártási mennyiséget a nyugati piacon értékesítették.

Kínálatukat kibővítették az úgynevezett solid felülettel, amit a mosdók és zuhanytálcák gyártására használnak. A műmárvány termékeik egyedülálló vonásait, (például a rugalmasság, a design precizitása, valamint a színválaszték és az exkluzív megjelenés) a vásárlók nagyon szeretik mind Európában, mind az Egyesült Államokban. Ezen tulajdonságai miatt, még a különösen igényes vásárlókat is meggyőzi.

1998-ban mosogatóik elnyerték a Budma medált. Ez a tekintélyes díj új piacokat nyitott a számukra. A Marmorin, hogy kielégítse az igényeket egy terjedelmes gyárral bővült Wschowában. Az ISO 9001 szabvány bevezetése szükséges előfeltétellé vált ahhoz, hogy megfelelő minőségi és garancia rendszert alakítsanak ki, míg a környezet védelme érdekében bevezették az ISO 14001 Környezetgazdálkodási Rendszert.

Saját magukról így beszélnek:

“Csapatunk személyes képzettség és a modern technológia ismerete lehetővé teszi számunkra az újító designú és kiváló minőségű műmárvány termékek gyors bevezetését. Ez tekintjük az elsődleges előnyünknek.”


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Akik szeretnek minket :)