burkolat Szalon_4[1]

Published on március 11th, 2013 | by guruadmin

1

A látványtervezés értéke

Képzeld el a következő helyzetet. Nincs lehetőséged látványtervet csináltatni az üzletben, amit választasz. Megvásárolod a csempét, a segédanyagokat és hazaviszed. A burkoló megcsinálja. Szól neked,hogy elkészült amire vágytál.

Szalon_4[1]Megérkezel, megnézed és tadaaaa…. EZ A CSEMPE NEKED FELBURKOLVA NEM TETSZIK!!!

Levereted az egészet, elmész megint a boltba, újat választasz. Lemegy az előző menet megint, és tadaaaaa… (vajon mi jön?? :) ) Nem tetszik!! :(
Újra az egész, és még kétszer. Mennyibe is kerülne ez neked? Ne is számolgassunk!

Hogy miért írom ezt? Azért, mert azt a világot éljük, hogy nem szükséges hogy a saját pénztárcád és a fürdőszobád / lakásod legyen a kísérleti terep. Belenézhetsz a jövőbe! Egy jó értékesítő, aki sok terméket ismer, és a szépérzéke is a helyén van,megspórolhatja neked ezt a kellemetlenséget, egy jó 3D tervező programmal.

Marca Corona box (terv: Léta-Ker – Gerber Péter)

Mindezt jelképes áron, vagy ha az adott üzletben vásárolsz akkor lehet, hogy ingyen.Léta-Ker bemutatóterem_11[1]

Amikor felkínálják neked a tervezés lehetőségét, ne utasítsd vissza, élj vele! Ne szörnyülködj el azon, hogy ezért pénzt kérnek. Az ár megfizetésével biztosítod őket arról, hogy a munkájuk érték a számodra. Ha náluk vásárolsz, akkor  biztosan megoldják neked, hogy a látványterv ingyen legyen. Mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy mennyivel olcsóbb és egyszerűbb módja ez a kísérletezésnek! :-)

Marca Corona box  (terv: Léta–Ker – Kovács Gábor)

 

 

 

 

 


About the AuthorOne Response to A látványtervezés értéke

  1. Pingback: Mennyi csempe vagy járólap kell nekem? - csempeguru.com

Back to Top ↑
  • Akik szeretnek minket :)